Meer weten of afspraak maken?
Bel: 0346-281230 of 06-17913355

 


Dutch Health Works biedt maatwerkoplossingen voor voeding en gedragsverbetering in relatie tot ziekte en gezondheid voor het bedrijfsleven.

De praktische programma’s van Dutch Health Works dragen bij aan de kwaliteit van uw personeelbestand. U krijgt meer energieke, fittere & creatievere werknemers, dat vanzelfsprekend resulteert in een beter bedrijfsresultaat, minder ziekteverzuim en een algeheel beter imago.


Of bel: 0346-281230 of 06-17913355

 

Het beste voor uw personeel? Aangenaam, Dutch Health Works.

Dutch Health Works is met meer dan 24 jaar ervaring een betrouwbare speler op de arbeidsmarkt en dé specialist op het gebied van voeding en gedrag in relatie tot ziekte en gezondheid. Op een laagdrempelige manier zorgen we voor een gezonde leefstijl binnen het bedrijfsleven. Deze zorg wordt op een persoonlijke en professionele manier verleend aan uw personeel en is geschikt voor mensen met klachten maar ook voor de groep die juist meer uit hun al gezonde leefstijl willen halen. Uw personeel kan hierdoor weloverwogen en op basis van juiste informatie autonome keuzes maken. Keuzes die hun gezondheid kunnen bevorderen en het welbevinden vergroten.

 

De gezondheid van uw personeel is de ruggengraat van uw bedrijf.

De cijfers spreken voor zich, in 2010 berekende het CBS dat een op de twee Nederlanders te zwaar is, terwijl in 2008 dit nog een op de drie was. Dit is een zorgwekkende trend, die naast persoonlijke gezondheidsrisico's* ook een risico kan vormen voor u als werkgever. De gevolgen vertalen zich in ziekteverzuim, beperkingen, minder productiviteit, vervroegd uittreden i.v.m. arbeidsongeschiktheid en natuurlijk de kosten die het met zich meebrengt voor de zorgverzekeraar.


Samenwerken aan het (bedrijfs)resultaat.

In de visie van Dutch Health Works is samenwerking het sleutelwoord. Voedingsadviezen alleen zijn vrijwel nooit voldoende om de leefstijl positief te veranderen. Daarom werken we indien wenselijk buiten het individu niet alleen samen met de Arbodienst & bedrijfsarts, maar ook met uw catering, de sportschool en specialisten in de zorgketen zoals fysiotherapeut, sportinstructeur, coach, psycholoog, zorgverzekeraar, zorginstelling, ziekenhuis etcetera. Dutch Health Works combineert een uitstekende kwaliteit van zorg- en dienstverlening met een gezonde prijs.


•    24 jaar ervaring
•    werken aan een lange termijn resultaat
•    doorbreken jojo-gedrag
•    directe gezondheidswinst
•    gefundeerde aanpak
•    persoonlijke begeleiding
•    geheimhoudingsverklaring (in overleg)
•    spreekuur op bedrijfslokatie
•    samenwerking met de zorgketen
•    samenwerking met specialisten


Vrijblijvend een afspraak maken met Dutch Health Works:
Bedrijfsnaam:
Vestigingsplaats:
Uw naam:
Telefoon*:
Mobiel:
E-mail adres*:
Welke dag(en) of tijdstip(pen) wilt u het liefst teruggebeld worden:
Aanvullingen of opmerkingen: