Meer weten of afspraak maken?
Bel: 0346-281230 of 06-17913355

 

 
 

Leefstijloplossing voor individuen.
Haal het beste uit uzelf.

Dutch Health Works begeleidt al meer dan 12 jaar mensen in Nederland op een effectieve manier om gewicht te verliezen en een betere gezondheid en conditie te krijgen. Geen mens is gelijk en daarom stellen wij individuele programma's samen.
De persoonlijke doelen bereiken we door het aanleren van een gezonde leefstijl en te kiezen voor een aanpak die verder gaat dan afvallen alleen. We behalen blijvende resultaten bij 5 op de 10 klanten*. Hierin zit dan ook het grote verschil met populaire dieet trends waarbij de focus vaak ligt op zoveel mogelijk kilo's verliezen i.p.v. blijvend resultaat. Je verliest met onze methode dus niet alleen gewicht, je wordt wijzer, fitter en meetbaar gezonder. Gedurende het volgen van ons programma sta je onder toezicht van een huisarts en een Dutch Health Works Coach. Wil je serieus aan je gezondheid werken en een blijvend resultaat? Schrijf je dan vrijblijvend in voor een intakegesprek.


meer informatie aanvragen

 

Haal het beste uit uw personeel met onze oplossingen voor bedrijven.

Maak kennis met de praktische programma’s van Dutch Health Works die bijdragen aan de kwaliteit van uw personeelbestand. Met ons programma zult u meer energieke, fittere & creatievere werknemers krijgen dat vanzelfsprekend resulteert in een beter bedrijfsresultaat, minder ziekteverzuim en een algeheel beter imago.

 


Waarom werkt de Dutch Health Works methode?

Dutch Health Works gaat je begeleiden bij het afvallen, het verbeteren van je conditie en het aanpassen van je voedingspatroon. Om je gewicht op peil te houden werken wij samen aan een gezondere leefstijl. Hiervoor brengen wij veranderingen aan in je eetgewoonten, lichaamsbeweging en denkwijze. Het doel is om een jojo-effect (terugval) te voorkomen.

Wanneer je ons programma gaat volgen, word je persoonlijk begeleid** door een Dutch Health Works Coach en sta je onder controle van een huisarts. Samen werken we naar je streefgewicht toe en zorgen ervoor dat je na afloop van het programma je gewicht onder controle kunt houden.

Kortom: door een gefundeerde individuele aanpak en persoonlijke begeleiding met als resultaat een gezondere leefstijl, willen we een jojo-effect voorkomen.

Bekijk het leefstijl programma & tarieven

** CBO Richtlijn Obesitas 2008 “Een frequenter persoonlijk contact is gerelateerd aan het behalen van beter gewichtsverlies en gewichtsbehoud.”


Waarom is een blijvend gezond gewicht belangrijk?

Steeds meer mensen in Nederland hebben last van overgewicht.
Ongeveer 55% van de mannen en 50% van de vrouwen is te zwaar.

Overgewicht is een risicofactor voor onder andere hart- en vaatziekten en diabetes. Maar ook veel andere ziektes worden in verband gebracht met overgewicht. Een gewichtsverlies van 5% tot 10% heeft al gunstige gevolgen op ondermeer  bloeddruk, cholesterolpeil en suiker.

Ook uiterlijke aspecten spelen een belangrijke rol. Met een blijvend gezond gewicht voel je je niet alleen fitter, maar je zit ook lekkerder in je vel en je zelfvertrouwen neemt toe.
Kortom: met een blijvend gezond gewicht heb je beduidend minder gezondheidsrisico's, zie je er gezonder en dus beter uit.

Bekijk het leefstijl programma & tarieven


•    medische supervisie
•    werken aan een gezonde leefstijl
•    doorbreken jojo gedrag
•    directe gezondheidswinst
•    gefundeerde aanpak
•    persoonlijke begeleiding
•    je voelt je fitter
•    je voelt je zelfverzekerder
•    je ziet er gezonder, dus beter uit
•    24 jaar ervaring
•    partner avonden

Schrijf je vrijblijvend in voor een intake


Waarom meer bewegen?

Ons lichaam is gebouwd om te bewegen. Bewegen is vaak een ondergeschoven kindje bij de groep mensen die het nodig heeft. Zonder lichaamsbeweging geen gezond lichaam. Daar zal iedereen het over eens zijn. Lichaamsbeweging heeft zelfs meer aangename effecten, je voelt je prettiger als je regelmatig beweegt en je figuur en conditie verbeteren. Uiteraard moeten de activiteiten wel aan bepaalde voorwaarden voldoen voor de beste gezondheidseffecten. Dutch Health Works wil je laten voelen wat bewegen met je doet.

Bekijk het leefstijl programma & tarieven

* Sonja Bakker: 1 van de 10 klanten blijft op gewicht
Ladyline: 2 van de 10 klanten blijft op gewicht
Dietiste thuiszorg: 1 van de 10 klanten blijft op gewicht
- bron Wageningen Pilot onderzoek 2008